FeOre

cortenstaal plantenbakken en vuurschalen

waarom kiezen voor feore?

Bij Feore beschikken wij over een ruim assortiment aan cortenstaal plantenbakken, vuurschalen, bloembakken,… die wij onmiddellijk uit voorraad kunnen leveren! Wij bieden trouwens ‘voorgeroeste’ producten aan. Zo vermijdt u roestplekken op uw terras tijdens het oxidatieproces en kunt u meteen genieten van de typerende oranjebruine kleur.

Maar Feore specialiseert zich verder in maatwerk. Wenst u een cortenstaal brievenbus? Heeft u naamplaten of reclameborden nodig voor uw zaak? Dat vormt geen enkel probleem. Samen met u ontwerpen we dé originele eyecatcher voor in uw huis of tuin.

cortenstaal op maat

cortenstaal in je tuin

Cortenstaal is uiterst geschikt voor decoratie in uw tuin. Feore biedt verschillende maten en vormen aan, waardoor de combinaties eindeloos zijn. De roestkleur toont zeer natuurlijk aan en vormt toch een perfect contrast met het grasgroen of de felle kleuren van de planten in uw tuin.
Of wat dacht u van een cortenstaal afboording? Ideaal om uw gazon te scheiden van een bloemenperk. Cortenstaal is zeer duurzaam en kan tegen een stoot. Een perfect alternatief voor de bredere boordstenen.
contacteer ons

de verschillende categorieën van feore

plantenbakken in cortenstaal

cortenstaal plantenbakken / bloembakken

Onze cortenstaal bloembakken en plantenbakken maken wij ambachtelijk en met oog voor detail. Voor elk product uit ons standaard gamma namen wij de tijd om door een perfecte maatvoering tot een elegant en evenwichtig geheel te komen. De zichtbare lasnaden werken wij weg voor een massief en exclusief karakter.

Voor bloembakken op uw terras voorzien wij een bodem om alle voedingsstoffen in de bak te houden. Zo kunnen de bloemen tot volle bloei komen. Als u de plantenbakken wil integreren in uw tuin kunnen wij bakken leveren zonder bodem. De planten groeien dan in volle grond. Daarnaast kunnen wij bloempotten en plantenbakken in cortenstaal in speciale maten maken naar uw wens. Verder personaliseren met accessoires behoort ook tot ons aanbod.

plantenbakken cortenstaal

cortenstaal vuurkorven / vuurbakken

Vuur speelt al sinds mensenheugenis een onmisbare rol. Niet alleen voor de warmte, maar net zo goed voor een gezellige sfeer. Een cortenstaal vuurschaal, vuurbak, terrashaard of vuurkorf versterkt dit nog door de warme kleur. En door de sterkte van het materiaal zijn de hoge temperaturen geen probleem.

Feore biedt verschillende tijdloze vormen aan met diameters en hoogtes naar ieders wens. Ideaal voor de gezelligheid op een lange zomeravond. In de winter kunt u zich met zijn allen warm houden rond de vuurschalen.

cortenstaal vuurkorven en vuurbakken
cortenstaal vuurschalen
cortenstaal producten

cortenstaal divers

Bij Feore blijven we constant nadenken over nieuwe mogelijkheden. Wij passen ons assortiment regelmatig aan. Bekijk dus zeker af en toe onze webshop. Een cortenstaal brievenbus is net zo elegant als robuust. Wij kunnen er meteen ook uw huisnummer in verwerken, om het persoonlijker te maken. Zo maakt u van bij het eerste contact indruk op uw bezoekers.

Of zag u onze cortenstaal lichtzuil al? Zo geniet u elke avond van een steeds veranderend lichtspel dat zorgt voor een unieke sfeer in uw tuin.

cortenstaal producten

cortenstaal maatwerk

De mogelijkheden met cortenstaal zijn eindeloos. Daarom specialiseren wij ons bij Feore ook in maatwerk. Zo maken wij reclameborden, naamplaten, graveerwerk, huisnummers,… Wij ontwerpen het voor u of u bezorgt ons zelf een ontwerp. Zo bent u er zeker van dat u een uniek stuk in huis haalt.

Via dit formulier kunt u uw wensen doorgeven. Wij zorgen voor een scherpe offerte op maat.

cortenstaal op maat aanvragen
maatwerk in cortenstaal