cortenstaal webshop

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Wat heeft feore te bieden?

Maak van je terras een oase van rust met de cortenstaal bloembakken en plantenbakken van FeOre. De FeOre bloembakken, plantenbakken en bloempotten zijn verkrijgbaar in een heel scala aan tijdloze vormen en maten, en worden ambachtelijk en met een sterk oog voor detail vervaardigd. Creëer een gezellige sfeer op de kille winteravonden of verleng de zomeravonden met onze cortenstaal vuurboxen, vuurkorven en vuurelementen.

FeOre is gespecialiseerd in het design en de productie van tijdloze cortenstaal meubelen (en andere metalen) en artikelen voor huis en tuin. De merknaam FeOre kunt u ontleden in het chemische element Fe of ijzer en het Latijnse Ore, wat erts betekent. Ijzererts is de basisgrondstof waarmee wij onze prachtige artikelen fabriceren.

Alle producten worden gratis geleverd in België. De prijzen in onze winkel zijn inclusief BTW.

Heb je niet gevonden wat je zocht in onze webwinkel? Wil je een cortenstaal tuinmeubel, met andere afmetingen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Het is namelijk zo dat wij bij FeOre alles op maat kunnen maken van de klant. Wil je liever geen logo op je product? Of een eigen logo. Ook dit is zeker mogelijk. Hou dan wel rekening met iets langere levertermijnen.

Wat is cortenstaal?

Cortenstaal is een speciale staalsoort. Gezien Cortenstaal anders is dan gewoon staal, is de prijs van Cortenstaal ook wat hoger dan gewoon staal. Maar, er is een grote maar. Wanneer je Cortenstaal buiten gebruikt hoef je de bloembak, plantenbak, bloempot niet verder te behandelen. Bij gewoon staal moet dit wel, je moet dit bijvoorbeeld verzinken. Als je de prijs voor de behandeling van gewoon staal optelt bij de aankoopprijs, dan zul je snel merken dat Cortenstaal veel goedkoper is dan andere staalsoorten. Nog een leuk pluspunt, het gaat ook veel langer mee.

Komen er binnenkort nog meer producten?

Heel zeker, deze webwinkel is wordt nog verder uitgebreid. De mogelijkheden van Cortenstaal en onze tafelbladen zijn eindeloos. Hou dus zeker deze pagina in de gaten of volg ons op Facebook en/of Instagram. Van zodra er een nieuw product in onze webwinkel komt zul je het daar ook onmiddellijk zien verschijnen.