Accessoires van feore

Accessoires cortenstaal plantenbakken van feore

de verschillende accessoires van de cortenstaal bloembakken van feore

Hieronder vind je de technische uitleg, alsook enkele afbeeldingen om een goed idee te hebben van welke accessoires wij bij feore hebben voor onze verschillende cortenstaal plantenbakken en waarom je deze accessoires zou kunnen gebruiken. Wens je nog meer informatie, dan kan je ons altijd bereiken op het nummer +32 (0) 476 77 20 97 of via ons contactformulier.

plantenbakken met rubberen pootjes

Rubberen pootjes

Standaard bloembakken met bodem worden uitgerust met weersresistente rubberen pootjes. Deze zorgen ervoor dat de bodem van de bloembak de grond niet raakt waardoor optimale afwatering gegarandeerd is.

plantenbak met pootjes kopen

Zwenkwielen

Wens u de bloembak te verrijden? Wij leveren de bloembak voor een kleine meerprijs met zwenkwielen. Afhankelijk van het type bloembak, het formaat van die bloembak en het daarbij horende vulgewicht worden verschillende types zwenkwielen met remfunctie toegepast. Deze zijn zichtbaar en u kunt de rem gebruiken.

winkel bezoeken
cortenstaal plantenbak met zwenkwielen
cortenstaal bloembak met verzonken wielen

Zwenkwielen met verzonken bodem

Indien u de wielen liever niet ziet, kunt u de optie zwenkwielen met verzonken bodem selecteren. De wielen worden zorgvuldig weggewerkt en zijn zo geplaatst dat de bloembak de grond niet raakt. De remfunctie is echter niet meer bruikbaar. *Dit is maatwerk.

maatwerk aanvragen

Stelpoten

Heeft u een ondergrond die niet recht is? Met stelpoten kunt u de bloembak mooi pas zetten. Wij passen verschillende types stelpoten toe, Afhankelijk van het type bloembak, het formaat van die bloembak en het daarbij horende vulgewicht.

winkel bezoeken
cortenstaal plantenbak met stelpoten
cortenstaal plantenbak zonder bodem

Zonder bodem

Wens je een bloembak zonder bodem? Zonder meerprijs kan je bij FeOre een cortenstaal plantenbak zonder bodem bestellen. Dit kan handig zijn als je de plantenbak rechtstreeks op aarde grond plaatst.

winkel bezoeken