Feore Bajo – cortenstaal lage kruidenbak – bloembak

vanaf €299.00

De FeOre Bajo cortenstaal kruidenbak / bloembak is een tijdloze cubusvorm in cortenstaal die past in elke tuin of interieur. Het is beschikbaar in verschillende standaardmaten.

Productprijs: 299,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

De FeOre Bajo kruidenbak / bloembak is een tijdloze cortenstaal cubusvorm die past in elke tuin of interieur. Deze kruidenbak / bloembak zijn verkrijgbaar in verschillende standaardmaten. Deze cortenstaal kruidenbakken kunnen naar wens gepersonaliseerd worden met standaard accessoires. Indien een speciale maat of uitvoering gewenst is, kunnen we deze ook maken voor u. Dit is echter wel op aanvraag. Deze vierkante lage kruidenbak / bloembak is zeer geschikt voor kruiden, en / of bloemen. De cortenstaal kruidenbak / bloembak is verkrijgbaar in verschillende maten. Kies je voor de FeOre Bajo dan kies je voor een duurzame en kwaliteitsvolle kruidenbak waar je zeer lang van zult genieten. Het is een kruidenbak / bloembak dat luxe uitstraalt maar tegelijk ook betaalbaar is.

Dikte materiaal : 2mm
Standaard voorzien van rubberen pootjes waardoor deze de grond niet raakt.
Beschikbaar in Cortenstaal (incl. Patinalaag)
* Ongeroest cortenstaal ziet er niet anders uit dan gewoon staal. In tegenstelling tot vele concurrenten van ons, leveren wij onze producten reeds met roestlaag (d.m.v. roestversnellers). Dit voorkomt een lange wachttijd vooraleer u kunt genieten van het typische egale roeste uiterlijk van Cortenstaal. Wij kunnen echter niet garanderen dat het oppervlak geen roestwater meer afgeeft (dit proces kan tot anderhalf jaar duren). Van zodra de roestlaag dik genoeg is zal het oxidatieproces stoppen, en zult u geen of weinig last ondervinden van roestwater.

Beschikbaar in Inox : op aanvraag
Maatwerk mogelijk
Vanaf 3 stuks : gelieve contact op te nemen

Opties  (accessoires meer informatie):
Zwenkwielen : Deze maken het mogelijk om de bloempot eenvoudig te verplaatsen +59€
Stelpoten : Zet de kruidenbak / bloembak pas op elke ondergrond. +39€
Bodem verwijderen +0€

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Feore Bajo – cortenstaal lage kruidenbak – bloembak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *