FeOre Torra – Cortenstaal plantenbak

(1 klantbeoordeling)

vanaf €249.00

De FeOre Torra is een hoge bloembak in cortenstaal met vierkante basis. Deze bloembak kan naar wens gepersonaliseerd worden met standaard accessoires.

Beschrijving

De FeOre Torra plantenbak is een hoge bloembak met een vierkante basis. Deze bloembakken/plantenbakken kunnen naar wens gepersonaliseerd worden met standaard accessoires. Kies voor de FeOre Torra plantenbak als je een buitenruimte wilt creëren waar het leuk vertoeven is. Indien een speciale maat of uitvoering gewenst is, kunnen we deze ook maken voor u. Dit is echter wel op aanvraag. Deze zeer plantenbak is zeer geschikt voor planten, bloemen en zelfs kleine bomen.

Dikte materiaal : 2mm
Standaard voorzien van rubberen pootjes waardoor deze de grond niet raakt.
Beschikbaar in Cortenstaal (incl. Patinalaag)
* Ongeroest cortenstaal ziet er niet anders uit dan gewoon staal. In tegenstelling tot vele concurrenten van ons, leveren wij onze producten reeds met roestlaag (d.m.v. roestversnellers). Dit voorkomt een lange wachttijd vooraleer u kunt genieten van het typische egale roeste uiterlijk van Cortenstaal. Wij kunnen echter niet garanderen dat het oppervlak geen roestwater meer afgeeft (dit proces kan tot anderhalf jaar duren). Van zodra de roestlaag dik genoeg is zal het oxidatieproces stoppen, en zult u geen of weinig last ondervinden van roestwater.

Beschikbaar in Inox : op aanvraag
Maatwerk mogelijk
Vanaf 3 stuks : gelieve contact op te nemen

Opties  (accessoires meer informatie):
Zwenkwielen : Deze maken het mogelijk om de bloempot eenvoudig te verplaatsen +59€
Stelpoten : Zet de bloempot pas op elke ondergrond. +39€
Bodem verwijderen +0€

1 beoordeling voor FeOre Torra – Cortenstaal plantenbak

  1. Kristel

    Heel blij met de aankoop van deze plantenpot. Echte eyecatcher voor in mijn tuin. Er staat nu een bonsai boompje in. Leuk!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *