FeOre Strato – Cortenstaal terrashaard

(1 klantbeoordeling)

vanaf €409.00

De FeOre Strato is het hoogte vuurelement van de FeOre reeks. Prachtige terrashaard om in uw tuin te hebben. Het creëert een aangename sfeer en gezelligheid om uw zomeravonden op het terras gevoelig te verlengen.

Beschrijving

De FeOre Strato is het hoogste vuurelement uit de FeOre collectie. Het is een echte terrashaard en is beschikbaar in 2 afmetingen. Het zorgt voor de nodige warmte en gezelligheid. Deze prachtige terrashaard zorgt voor een hoge stralingswarmte op koude winteravonden en geeft een leuke sfeer om uw zomeravonden te verlengen.

Dikte materiaal : 2mm
Beschikbaar in Cortenstaal (incl. Patinalaag)
* Ongeroest cortenstaal ziet er niet anders uit dan gewoon staal. In tegenstelling tot vele concurrenten van ons, leveren wij onze producten reeds met roestlaag (d.m.v. roestversnellers). Dit voorkomt een lange wachttijd vooraleer u kunt genieten van het typische egale roeste uiterlijk van Cortenstaal. Wij kunnen echter niet garanderen dat het oppervlak geen roestwater meer afgeeft (dit proces kan tot anderhalf jaar duren). Van zodra de roestlaag dik genoeg is zal het oxidatieproces stoppen, en zult u geen of weinig last ondervinden van roestwater.

Beschikbaar in Inox op aanvraag
Maatwerk mogelijk

1 beoordeling voor FeOre Strato – Cortenstaal terrashaard

  1. Kurt V

    Prachtige vuurhaard met moderne look. Ben er heel blij mee. Bedankt Alexander en z’n team!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *